Osebna in poslovna rast
Povej naprej!
zasebni in poklicni izzivi

Odstiram zaveso v zasebno in poslovno življenje

​Odstiram zaveso v zasebno in poslovno življenje

Vesela sem, da ste se mi pridružili na mestu, kjer bom z vami delila svoje življenjske in podjetniške izkušnje.

Verjamem, da se boste ob njih večkrat nasmejali, se zamislili, pomislili, da ni mogoče in se vprašali kako vrabca se vse to lahko zgodi le eni osebi.

Ob tem se bo nezavedno v vašo podzavest prikradlo spoznanje, da tudi vi zmorete. Kajti moje zgodbe niso zgodbe zame.

To so spoznanja, ki lahko obogatijo vaše življenje in vaš pogled na svet. Dale vam bodo moč, pogum, samozavest in občutek, da se končno lahko premaknete še korak bližje svojim sanjam. Da jih lahko uresničite in zaživite po svoji meri.

Ravnotežje med zasebnim in poklicnim življenjem

Odstrla vam bom zaveso, ki zastira moje doživljanje sveta. Pokukali boste v moje zasebne dileme, izzive in razočaranja ter spoznali, kako sem jih reševala.

Povedala vam bom kaj je delovalo in kaj ne. Zdaj za večino vem tudi zakaj je šlo vse narobe in kaj sem naredila tako dobro, da sem lahko težave premagala.

Na svoji podjetniški poti pogumno korakam že od leta 1990. Ko danes pogledam nazaj na svoje odločitve, sem pravzaprav na večino ponosna.

Ena od mojih zelo dobrih odločitev je bila sodelovanje z mojim mentorjem Deanom Hollandom, ki mi je pomagal premakniti nove meje v spletnem poslovanju. 

Če že imate svoj mali posel, o njem razmišljate ali želite le zaslužiti na internetu brez svojega produkta, vam toplo priporočam, da se takoj prijavite in zanesljivo udeležite brezplačnega webinarja na povezavi tukaj.   

Na tem brezplačnem webinarju se boste naučili veliko novega, povezanega z oglaševanjem in promocijo vašega posla.

Kko sem začela ustvarjati to spletno stran, sem se zavedla nečesa pomembnega. Prav napačne odločitve, kompliciranje in iskanje popolnosti v tem nepopolnem svetu, so mi prinesle največ dobrega.

Pa ne zato, ker bi bila lahko ponosna nanje, ampak predvsem zato, ker so me prisilile, da sem se naučila, kako se drugače, bolje odločati. Zato vam bom razkrila tudi napačne poteze in rešitve, ki so se izkazale kot čudež z neba.

Ne ponavljajte mojih napak

Vsak prispevek, ki ga boste prebrali, bo ustvarjen z namenom, da ne boste ponavljali slabih rešitev. Druge vrste prispevki bodo namenjeni navdihu, da ne boste naredili tako dolge poti, preden boste našli sebe in zbrali pogum, da stopite na pot sreče in uspeha. Dodala bom namige, nasvete in priporočila za vašo lepšo prihodnost.

Dejstvo je, da rada pišem. Ljudje mi sporočajo, da so jim moji članki in prispevki v veliko pomoč v času stiske ali kadar potrebujejo navdih.

S svojim delom sem do danes na tak ali drugačen način pomagala pri spoznavanju sebe, svojih želja, načinov, kako uresničiti svoje sanja, iz stiske, začaranega kroga ali pri zbiranju poguma za nov korak že preko več tisoč ljudem.

Kateri je vaš trenutni največji izziv?

Prispevke želim v čim večji meri približati vam. Izbrati tisto, kar vam bo najbolj koristilo pri vašem vsakodnevnem zasebnem in poslovnem življenju. Predvidevam, da veste, da je komunikacija najboljša, če je dvosmerna. Zato sodelujte in mi v komentarju povejte več o sebi. 

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Leave a Comment:

2 comments
Add Your Reply