Osebna in poslovna rast
Povej naprej!

Tečaji 

Na tej strani boste našli informacije o tečajih s področja osebne rasti in poslovne uspešnosti.

Vsi tečaji so ustvarjeni kot konkretni in praktični pripomočki, kjer boste korak za korakom spoznali kako zaživeti bolje. V vsakem boste s pomočjo majhnih korakov naredili postopne spremembe, ki vas bodo privedle do točke, ko boste postali bolj srečni in bolj uspešni. 

Osredotočam se na predloge tistih, ki vam bodo v pomoč pri spreminjanju vaših navad. Glavne teme so pametno ravnanje z denarjem, ustvarjanje vaše finančne svobode, organizacije časa in uresničenje vaših želja. 

DENAR - KAKO SE ZNEBITE DOLGOV IN ZAČNETE VARČEVATI
mentorica Irena Stopar

Tečaj DENAR - KAKO SE ZNEBITE DOLGOV IN ZAČNETE VARČEVATI je zasnovan kot praktični vodnik do osvoboditve od dolgov. S pomočjo sistema majhnih korakov, boste začeli varčevati za varno prihodnost. 

V tečaju boste v vsakem modulu našli video posnetke v obliki kratkih predavanj. Seznanjanje z vsebino vam bo vzelo le malo časa. 

Po ogledu posameznega poglavja, boste našli praktični primer in napotke, kaj storite, preden se seznanite z naslednjim poglavjem. Svoje finančne navade boste spreminjali s pomočjo "plonk listkov" in konkretnih predlogov, ki jih uporabljam v svojem življenju in pri delu s klienti. 

Ob upoštevanju nasvetov iz tečaja, vam ne bo potrebno ničesar drastično spreminjati. S pomočjo majhnih korakov, ki jih zmore narediti prav vsakdo, vas bom s praktičnimi napotki vodila od vašega trenutnega stanja, ki je verjetno stanje zadolženosti, do postopne osvoboditve od dolgov. Že kmalu boste začeli varčevati za varno prihodnost. 

Moji klienti, ki so sledili povsem enakim napotkom, kot jim boste sledili v tečaju, so se dolgov znebili v nekaj mesecih do v nekaj letih. Letno so prihranili od 200 € do 4.500 €. Prepričana sem, da boste imeli podobne prihranke tudi vi, če boste naredili, kar vam svetujem  v tečaju. 

Tečaj poteka preko spleta na spletni strani Moje Akademije. S klikom na povezavo tukaj boste preusmerjeni na opis vsebine tečaja, kjer poteka tudi vpis.