Osebna in poslovna rast
Povej naprej!
Neuresničene želje vam vzamejo pogum

Neuresničene želje in kako jih lahko uresničite

Neuresničene želje  

Januar je po mojem opažanju »hecen« mesec. Ljudje so še vedno pod vplivom veselega decembra. Zdi se le da je veselje, ki so ga takrat čutili, nekoliko uplahnilo. Pojavljajo se neuresničene želje. 

Mnogi so si zadali vrsto novoletnih zaobljub. Zdaj se že soočajo s težavo, kako ostati pri zastavljenih željah.

Počasi se začenja nabirati slaba volja. Pojavlja se občutek, da je pretežko. Mislijo si, da je najbolje kar pozabiti na to, kar so si obljubili. Raje bi začeli z nečem novim.

Poraja se občutek, da ne zmorejo. Nekateri si domišljajo, da niso dovolj dobri. Drugi menijo, da niso dovolj uspešni ali dovolj vztrajni. Daleč od tega!

Če se karkoli od zapisanega poraja v vas, vam bo tokratni članek v pomoč. Z napotki, ki jih podajam, na svoje zaveze poglejte iz nove smeri.

Preveč zastavljenih ciljev

Pred leti sem imela navado, da sem si zastavila 5-10 ciljev vsako leto. Nekatere sem dosegla, drugih ne. Roko na srce, dosegla sem večino.

Razpršena sem bila na sto vetrov. Vztrajno sem ugotavljala, do kje sem prišla. Spraševala sem se, kako se počutim. Nisem čutila pravega veselja, ko sem cilj dosegla.  

Zdelo se mi je, da kar naprej garam. Da sploh nimam več časa živeti, če naj dosežem cilj. Vsa ta gomila vprašanj in spraševanj mi je jemala ogromno energije.

Nato sem se zavedla nečesa zelo pomembnega. Če želite doseči ali celo preseči karkoli, potrebujete fokus – osredotočenje. Fokus vam pomaga ohranjati pravo smer v življenju.

Kaj vam največ pomeni?

Kljub priporočilom različnih svetovalcev, sem se sama odločila, da preizkusim nekaj drugega. Začela sem si postavljati le en, največ dva ali tri cilje.

Podobno svetujem tudi vam. Premislite, kaj bi naredilo največjo spremembo v vašem življenju, če bi lahko to dosegli. Na to zadevo se osredotočite.

Tako se boste ukvarjali z eno  samo zadevo. Nič več ne boste razpršili svoje energije. Lažje  in hitreje boste dosegli, kar si želite.

Hitro boste lahko praznovali in se veselili svojih uspehov. Ko pa boste enkrat okusili uspeh v svojem življenju, boste lažje ostali pri naslednjem. Vsaj pri tistem, ki je pomemben za vas.

Z denarjem je mogoče uresničiti veliko želja

Mnogi ljudje bi lažje uresničili ogromno svojih želja, če bi si jih lahko privoščili. Govorim o finančnem smislu. Če bi imeli denar. Prav zato je odličen čas za vpis v tečaj DENAR – Kako se znebite dolgov in začnete varčevati.

Tam boste iz lekcije v lekcijo naredili korak za korakom vse tiste spremembe, ki jih potrebujete za srečno življenje. Pridružite se nam in zaživite lepše tudi vi!

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Leave a Comment:

4 comments
Add Your Reply