Povej naprej!
Shares

Knjige

Na tej strani boste našli priporočene knjige s področja osebne rasti in poslovne uspešnosti. Osredotočam se na predloge tistih, ki vam bodo v pomoč pri spreminjanju vaših navad. Z njihovo pomočjo boste začeli bolj srečno živeti. Glavne teme so gospodarno ravnanje z denarjem, ustvarjanje vaše finančne svobode, organizacije časa in uresničenje vaših želja. 

V pripravi je več mojih knjig in priporočil drugih avtorjev. 

DENAR - KAKO SE ZNEBITE DOLGOV IN ZAČNETE VARČEVATI
avtorica Irena Stopar

Knjiga DENAR - KAKO SE ZNEBITE DOLGOV IN ZAČNETE VARČEVATI predstavlja praktični priročnik do vaše finančne svobode. Postala bo vaš vodnik do osvoboditve od dolgov. S pomočjo sistema majhnih korakov, boste začeli varčevati za varno prihodnost že v kratkem času. 

Ob upoštevanju nasvetov iz knjige, vam ne bo potrebno ničesar drastično spreminjati. S pomočjo majhnih korakov, ki jih zmore narediti prav vsakdo, vas bo s praktičnimi napotki vodila od stanja zadolženosti do postopne osvoboditve od dolgov. Ves čas boste sledili napotkom, kako začeti varčevati za varno prihodnost. Dodana so poglavja, v katerih boste našli koristne namige, kako zaslužiti več, kako privarčevati denar brez odrekanja in mnogo drugih. 

Knjiga je na voljo v dveh formatih, in sicer tiskana in e-knjiga. 

Tiskana knjiga: velikost16,5 x 23,5 cm, 96 strani, mehke platnice, šivano hrbtišče

E-knjiga: .pdf format, 92 strani


Ojla Irena, najprej še enkrat čestitke za res praktični priročnik do finančne svobode. :)

V njem sem našla koristne informacije, da si še bolj uredim finance, tako, da sem šla kar v akcijo in že vnesla spremembe (izračunala vrednost svojega premoženja in dolgov, naredila načrt mesečnega proračuna, zdaj vodim dnevne izdatke, prenehala s karticami....) Res je, kar naenkrat imam pregled, kaj se dogaja z mojimi financami. In tako bom še naprej vnašala spremembe, seveda tudi s pomočjo knjige. 

Zaenkrat čutim, da bo dovolj, ker se je moja finančna slika v zadnjem času kar precej izboljšala....pa saj je vse energija in ker neprestano delam na sebi, da bi postala najboljša verzija sebe, so se mi tudi finance izboljšale. :) Knjiga je reees praktična, nazorno napisana, kako s pomočjo majhnih korakov do finančne svobode. :)

Vsekakor bom upoštevala nasvete in sem hvaležna, da je knjiga prišla tudi k meni domov. Toliko o knjigi... Lepo se imej in želim ti vse dobro pri poslovnih podvigih in seveda tudi osebnih. :)

Ladislava Štancar
prof. razrednega pouka, Astrol. Svet. A.

​Pozdravljena,

Zakorakali smo v novo leto in spet sem tu. Najprej Vam želim povedati nekaj o vaši knjigi. Spadam med peščico ljudi, za katero statistika pravi, da preberejo celo knjigo. Odlična knjiga, priročnik. Knjigo bi priporočila tudi tistim, ki jim ni potrebno varčevati, da se bi znebili dolgov oz. tistim, ki želijo imeti pravi odnos do denarja. Ne nazadnje pa je tudi lahko priročnik staršem, ki razmišljajo, kako bi otroke naučili varčevati. Pritegnilo me je tudi poglavje "Ideje za iskanje dodatnega zaslužka". Knjiga se bere večkrat.

Romana Kranjc
  • Bančno nakazilo
  • PAY PAL - PLAČILO S KREDITNO KARTICO

NAROČAM KNJIGO DENAR - KAKO SE ZNEBITE DOLGOV IN ZAČNETE VARČEVATI
Ime in Priimek:*
Naslov s hišno številko:*
Poštna številka in kraj:*
E-pošta:*
Vaša telefonska številka*
Naročam*
Stroške
Podatki za nakazilo:*
Vaše sporočilo:
Prijavljam se na brezplačne novice*