Osebna in poslovna rast
Povej naprej!

Knjige

Na tej strani boste našli priporočene knjige s področja osebne rasti in poslovne uspešnosti. Osredotočam se na predloge tistih, ki vam bodo v pomoč pri spreminjanju vaših navad. Z njihovo pomočjo boste začeli bolj srečno živeti. Glavne teme so gospodarno ravnanje z denarjem, ustvarjanje vaše finančne svobode, organizacije časa in uresničenje vaših želja. 

V pripravi je več mojih knjig in priporočil drugih avtorjev. 

DENAR - KAKO SE ZNEBITE DOLGOV IN ZAČNETE VARČEVATI
avtorica Irena Stopar

Knjiga DENAR - KAKO SE ZNEBITE DOLGOV IN ZAČNETE VARČEVATI predstavlja praktični priročnik do vaše finančne svobode. Postala bo vaš vodnik do osvoboditve od dolgov. S pomočjo sistema majhnih korakov, boste začeli varčevati za varno prihodnost že v kratkem času. 

Ob upoštevanju nasvetov iz knjige, vam ne bo potrebno ničesar drastično spreminjati. S pomočjo majhnih korakov, ki jih zmore narediti prav vsakdo, vas bo s praktičnimi napotki vodila od stanja zadolženosti do postopne osvoboditve od dolgov. Ves čas boste sledili napotkom, kako začeti varčevati za varno prihodnost. Dodana so poglavja, v katerih boste našli koristne namige, kako zaslužiti več, kako privarčevati denar brez odrekanja in mnogo drugih. 

Knjiga je na voljo v dveh formatih, in sicer tiskana in e-knjiga. 

Tiskana knjiga: velikost16,5 x 23,5 cm, 96 strani, mehke platnice, šivano hrbtišče

E-knjiga: .pdf format, 92 strani

profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Pozdravljena,

Zakorakali smo v novo leto in spet sem tu. Najprej Vam želim povedati nekaj o vaši knjigi. Spadam med peščico ljudi, za katero statistika pravi, da preberejo celo knjigo. Odlična knjiga, priročnik. Knjigo bi priporočila tudi tistim, ki jim ni potrebno varčevati, da se bi znebili dolgov oz. tistim, ki želijo imeti pravi odnos do denarja. Ne nazadnje pa je tudi lahko priročnik staršem, ki razmišljajo, kako bi otroke naučili varčevati. Pritegnilo me je tudi poglavje "Ideje za iskanje dodatnega zaslužka". Knjiga se bere večkrat.

Romana Kranjc

Avto bom zamenjal brez kredita

Vašo knjigo Denar - Kako se znebite dolgov in začnete varčevati sem dobil za darilo. Po njej že nekaj mesecev delam s svojim denarjem. Privarčeval sem kar precej denarja, ki sem ga prej brez potrebe zapravil za stvari, ki mi nič ne pomenijo. Postavil sem si cilj, da bom čez nekaj let zamenjal avto brez kredita. Vam sporočim, ko mi bo uspelo.

Boris

Zgodba s srečnim koncem

Knjiga o Denarju je zgodba s srečnim koncem, če upoštevaš tvoja navodila, priporočila in se jih držiš. Všeč mi je bila vsebina knjige. Rada prebiram življenjsko pomembno literaturo, ko izveš kaj novega, se odločiš za spremembe. Denar ne prinaša sreče, si pa lahko polepšamo življenje.

Andreja

Ta knjiga bi morala biti učbenik

Hvala za poslano knjigo. Sem jo prebrala in sem navdušena, ker je napisana preprosto in razumljivo. Primerna je čisto za vsakega človeka. Ta knjiga bi morala biti učbenik za naše otroke, da bi imeli manj težav z denarjem kot naša generacija.

Katja

Še moja hči jo bere

Irena, živijo. Tvoja knjiga o denarju je odlična in koristna za tiste, ki so zadolženi in za tiste, ki nismo. Moram ti povedati, da jo moja hči večkrat vzame v roke in me je ravno včeraj vprašala, zakaj je jaz nisem učila tega, kar pišeš o otroškem varčevanju v knjigi. Zdi se, da imaš novo 10-letno "fanico". :-)

Nataša

Draga Irena, Najlepša hvala za poslano knjigo o denarju. Kupila sem jo, čeprav nisem imela dolgov. S pomočjo te knjige sem našla okoli 50€ mesečnih prihrankov. Je tako kot pravite. Ničesar ne pogrešam in nimam občutka, da sem se čemu odrekla. V zameno si lahko privoščim dodaten teden počitnic, ki si jih prej nisem mogla. :-) Še enkrat hvala in veliko uspeha pri vašem delu.

Jelka

V decembru bom na zeleni veji

Pozdravljeni, Irena! Iskreno sem vam hvaležna za vse vaše članke, ki mi jih pošiljate. Vse preberem in se trudim, da se tudi kaj naučim. Vašo uspešnico Denar- kako se znebite dolgov in začnete varčevati sem si v poletnem času izposodila v naši knjižnici in se nemudoma odločila za akcijo. Takoj sem prenehala uporabljati kartico z odloženim plačilom in si izdelala proračun, ki mu zvesto sledim. Moja plača je do sedaj vzdrževala dva člana in zaradi nepričakovanih stroškov za avto še nisem na zeleni veji. Zgodilo se bo meseca decembra. Zelo se veselim. V decembru ponovno preberem vašo uspešnico in nadaljujem z aktivnostmi.

Laura Ozebek

Znebila sem se limita in ukinila kreditne kartice

Začela sem brati Vaše članke na mailu, pa me je pritegnila še knjiga. Zanimalo me je kako se da privarčevati. Predvsem sem se "znebila" limita in ukinila kreditne kartice. (No eno se imam, za rezervo 😉). Dobila sem nekaj napotkov kako se da na več načinov privarčevati. Jih je pa težko vedno upoštevati.

anonimna

Ojla Irena, najprej še enkrat čestitke za res praktični priročnik do finančne svobode. :)

V njem sem našla koristne informacije, da si še bolj uredim finance, tako, da sem šla kar v akcijo in že vnesla spremembe (izračunala vrednost svojega premoženja in dolgov, naredila načrt mesečnega proračuna, zdaj vodim dnevne izdatke, prenehala s karticami....) Res je, kar naenkrat imam pregled, kaj se dogaja z mojimi financami. In tako bom še naprej vnašala spremembe, seveda tudi s pomočjo knjige.

Zaenkrat čutim, da bo dovolj, ker se je moja finančna slika v zadnjem času kar precej izboljšala....pa saj je vse energija in ker neprestano delam na sebi, da bi postala najboljša verzija sebe, so se mi tudi finance izboljšale. :) Knjiga je reees praktična, nazorno napisana, kako s pomočjo majhnih korakov do finančne svobode. :)

Vsekakor bom upoštevala nasvete in sem hvaležna, da je knjiga prišla tudi k meni domov. Toliko o knjigi... Lepo se imej in želim ti vse dobro pri poslovnih podvigih in seveda tudi osebnih. :)

Ladislava Štancar

Pozdravljeni, danes sem po pošti prejel vašo knjigo Denar- kako se znebite dolgov in začnete varčevati in bolj kot sem jo prebiral, bolj mi je postajala všeč. Vse pohvale za knjigo. Knjiga mi je odprla kar nekaj novih idej, kako še bolj privarčevati in oplemenititi denar.

Aleš

Pripomoček za ekonomsko stabilnost in finančno svobodo

Knjiga Denar je pomembna in koristna za vse svobodoljubne ljudi, ki žele oblikovati ali vsaj vplivati na usodo svojega življenja. Uči nas, kako postati ekonomsko svoboden, saj vemo da je ekonomska svoboda pogoj za vse druge oblike človekove svobode. Ponujeni varčevalni programi v knjigi so lahko koristni pripomočki za doseganje ekonomske stabilnosti in finančne svobode, ki postajata v sedanji družbi vse bolj negotova.

Tatjana

Lepo berljiva in uporabna

Na vaši spletni strani sem prebrala, kaj opisujete v knjigi in predstavitev me je pritegnila. Področje financ je tema, ki pritegne večino zemljanov. V knjigi ste zelo jasno in jedrnato predstavili svoj pogled na to področje. Knjiga je lepo berljiva in uporabna. Kar nekaj časa je že od tega, kar sem jo brala in takrat sem glede vrstnega reda odplačevanja dolgov našla nekaj zase. Nameravam pa jo brati še enkrat, saj bom prav gotovo našla še kaj, kar sem prvič preskočila.

Jelka Klemenc

Vidim svetlo prihodnost

Pozdravljena, gospa Irena. Pišem vam, ker sem navdušena nad vašo knjigo Denar. Še vedno imam kup dolgov in si težko kaj dosti privoščim, ampak po navodilih iz knjige, vidim svetlo prihodnost. Vem, da mi bo uspelo, ker sem uspela že dva manjša dolgova odplačati, zdaj pa se lotevam tretjega, o katerem si sploh nisem upala razmišljati.

Renata

Znesek privarčevanega raste

Vašo knjigo o denarju sem prebrala zaradi želje po tem, da nekako pričnem z varčevanjem. V bistvu sem samo osvežila in nadgradila svoje znanje o varčevanju. Spremenil se je moj odnos do varčevanja - nikoli prej nisem vztrajala pri tem. Prvič tudi varčujem v skladih in se vsak mesec veselim 28., ko imam trajnik. Obenem dajem 10% na stran od dohodka - včasih še več. Ko vidiš, kako znesek raste, si želiš dodati še več 🙂.

Metka