Osebna in poslovna rast
Povej naprej!
Najpomembnejša oseba v vašem življenju

Najpomembnejša oseba v vašem življenju

Najpomembnejša oseba v vašem življenju

Tokom življenja srečujete mnogo ljudi. Že od rojstva dalje je za vas najpomembnejša oseba mama. Zatem si roko podajajo oče, bratje, sestre, sorodniki in sosedje.

Z vstopom v vrtec in šolo, postajajo vse pomembnejši vaši vrstniki, prijatelji in sošolci. Zatem pripišete največjo moč ljubezenskim in partnerskim odnosom, ki se jim pridružijo tudi odnosi s sodelavci in nadrejenimi.

Stiki z drugimi ljudmi

Tokom celotnega bivanja na našem lepem planetu, boste večino časa obkroženi z različnimi ljudmi. Mnogi od njih pomembno vplivajo na vašo osebnost in krojijo vašo usodo. Nekatere imate radi, druge črtite, večine nikoli ne opazite.

Kadarkoli se na novo zaljubite, imate občutek, da ste spoznali najpomembnejšo osebo v svojem življenju. Vse se vrti okoli te osebe. Čutite njeno prisotnost, četudi ni ob vas. Razmišljate o njej. Sprašujete se, kaj bo rekla, ko boste nekaj naredili in si želite njene potrditve.

Kdo od njih je najpomembnejša oseba

Na tem mestu vas prosim, da se malce ustavite. Naredite preprosto vajo in se vprašajte: »Kdo je najpomembnejša oseba v mojem življenju?«. Ne berite dalje, ker si želim, da odgovorite iskreno kakor čutite v tem trenutku.

Kdo je najpomembnejša oseba v mojem življenju?

Morda spadate med samozavestne in celo egoistične ljudi, ki vedno sebe postavljajo na prvo mesto. Pri svojem delu spoznavam, da je takšnih ljudi zelo malo. Četudi se zdijo takšni, v resnici vsakdo od nas želi interakcije in potrditve s strani drugih ljudi.

Najpomembnejša oseba je skrita

Za večino ljudi, ki sem jih tokom svojega življenja spoznala, velja, da vedno znova pozabljajo na najpomembnejšo osebo v njihovem življenju. Ne morem videti v vaše misli in ne vem, kako ste odgovorili na vprašanje iz prejšnjih odstavkov.

Precej verjetno je, da ste pomislili na starše, prijatelje, partnerja ali nekoga, ki ga dobro poznate, cenite in to osebo pogosto spustite v svoje življenje. Pa vendar imam v mislih nekoga drugega. Tistega, na kogar vedno znova pozabljate in ga potiskate v ozadje.

Najpomembnejša oseba v vašem življenju ste VI. 

Ja, prav ste prebrali. Če boste to rekli nekomu v svojem okolju, vas bo večina čudno pogledala in si mislila, da niste čisto pri pravi. Ampak, v trenutku, ko ste pripravljeni sebe postaviti v središče svojega sveta, boste našli tisto pravo pot, ki jo že dolgo iščete.

Najpomembnejša oseba v astrologiji

Astrologija je zanimiva veda, o kateri na tej strani redko pišem. Pravzaprav ne vem, ali sem jo že kdaj vpletla v najine vrstice.

Če želite z njeno pomočjo karkoli odkriti o sebi, potrebujete točne rojstne podatke. To pa zato, ker so osnova za izris rojstnega horoskopa. Natančni rojstni podatki so samo vaši in govorijo samo o vas. Kljub temu, da v horoskopu lahko poiščete odgovore tudi o za vas pomembnih ljudeh.

Če vas o tem več zanima, si poglejte na povezavi, kjer sem dodala video posnetek s prikazom, kako horoskop nastane

Naj nadaljujem kratko zgodbo o vas in o tem, kar je naravno. 

Horoskop je krog, razdeljen na 12 delov, ki se zdi kot kakšna torta. Vsak od njih pa pripoveduje delček zgodbe vašega življenja. Zakaj jo omenjam na tem mestu? Zelo rada se poglabljam v naravne zakonitosti in prav astrologija ni nič drugega kot proučevanje tega, kar je naravno.

Sebe postaviti v središče svojega sveta je naravno.

Kadarkoli boste proučevali svoj horoskop, boste ugotovili, da se celoten krog vrti okoli vas. Resnično srečni in izpolnjeni pa postanete tedaj, ko se uspete premakniti v samo središče tega kroga.

Takrat začnete svetiti kot Sonce. Poskušajte si predstavljati sliko. Če bi v središče vrisali krog in okoli njega hiše (prikazano je v posnetku, ki sem ga omenila zgoraj), bi si lahko vrhove hiš predstavljali kot sončne žarke, ki božajo celotno vesolje, torej vse okoli Sonca.

Zato, nikoli ne pozabite, da je še kako naravno postaviti sebe v središče svojega sveta. Nato pa s svojo dobronamernostjo, pozitivno naravnanostjo in pripravljenostjo pomagati, doseči sožitje tudi z drugimi ljudmi.

Podajam vam žogico. Komentarji so namenjeni vašemu mnenju in vašim vprašanjem. Opogumite se in mi povejte, kdo je v resnici najpomembnejša oseba v vašem življenju.

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Leave a Comment:

5 comments
Add Your Reply