Osebna in poslovna rast
Povej naprej!

Sprememba načrtov

Sprememba načrtov 

Ljudje smo zelo zanimiva bitja. Dlje, kot se ukvarjam z osebnostno preobrazbo in poslovno uspešnostjo, močneje opažam nekatere vzorce, ki jih nosimo v sebi.

Mnogo vzorcev in navad je pozitivnih. Takšnih, ki ljudem pomagajo lepše živeti. Vsak od nas pa ima v sebi tudi tiste uničujoče, ki nam kalijo miren spanec. Vi jih nosite v sebi, proti njim pa nisem imuna niti sama. Saj veste, da je kovačeva kobila kar pogosto bosa?

Naj vam povem kaj se mi je zgodilo. Ko sem dokončala ter izdala knjigo DENAR – Kako se znebite dolgov in začnete varčevati, sem si oddahnila, ker je še en dosežek za menoj. Po njeni predlogi je nastal tudi tečaj z istim naslovom. Vanj sem dodala dodatna pojasnila, napotke, pripomočke in vrsto praktičnih prikazov oz. primerov, kako ravnati z denarjem.

Zatem sem si zastavila nov cilj. Želela sem vas presenetiti s tečajem na temo postavljanja in uresničevanja vaših ciljev in želja. Del tečaja je končan, vendar ob vseh mojih načrtih, nisem prepričana, kdaj bo zagledal luč sveta.

Vaša vprašanja so pomembna

Zgodilo se je namreč nekaj zanimivega, kar je presenetilo celo mene. Ljudje, ki so kupili mojo knjigo ali se vpisali v tečaj, so me začeli spraševati, ali imam še kakšno dodatno idejo, kako do dodatnega zaslužka.

Večina priznava, da ima še nekaj časa in volje po službi. Z veseljem bi namenili 5-10 ur tedensko dodatni dejavnosti, a nimajo niti najmanjše ideje kje začeti. Če me poznate že nekaj časa, veste, da se z največjim veseljem zagrizem v razreševanje težkih vprašanj. In sem se.

Nekaj eur do nekaj tisoč eur mesečno

Začela sem raziskovati načine, kako ljudem pomagati do dodatnega zaslužka. Pri tem sem sledila dvema izzivoma.

  • Prvi je bil najti le dodaten zaslužek, ki ga ustvarite ob službi, in vam lahko prinese nekaj deset do nekaj sto eurov dodatnega dohodka. Primerno je za zaposlene osebe kot za brezposelne osebe, ki nimajo velikih možnosti za investicije, a si želijo delati in končno nekaj malega zaslužiti.
  • Drugi izziv je bil večji. Iskala sem možnost, s katero lahko ustvarite dovolj prihodkov, da se lahko čez nekaj časa ukvarjate le z dodatno dejavnostjo in si z njo zagotovite udobno življenje. Primerno je za vsakogar, ki je pripravljen na manjšo ali večjo investicijo v projekt (od 100€ dalje).

Vse skupaj me je potegnilo v svet, ki ga do sedaj nisem poznala. Presenečena sem ugotovila, da sem našla natančno tisto, kar sem iskala leta 2003, a nisem našla, ker nisem vedela kako se lotiti raziskovanja. No, pa brat me je strašil, da me bodo "ukradli". 

Več mesecev sem porabila, ko sem raziskovala možnosti zaslužka preko interneta. V bistvu se nisem osredotočila le na eno dejavnost, pač pa sem jih našla več.

Cena, ki sem jo morala plačati, pa je bila opustitev prvotnih načrtov, saj je zadeva zahtevala ogromno porabljenega časa. 

Začnete lahko brez denarnega vložka

Preizkušala sem možnosti, kako začnete služiti denar brez vloženega centa kot tiste, kjer morate investirati 100€, 1.000€ ali več, da zaženete poslovanje.

Potrdila sem hipotezo, da nič ni zastonj. Če nimate denarja za investiranje, morate investirati svoj čas. No, nekaj denarja za izobraževanje vendarle potrebujete, saj bi brez znanja porabili več let, preden bi postali uspešni. 

Tako sem v zadnjih mesecih popolnoma podrla svoje načrte in meni tako ljube ustaljene urnike. Kot strela z neba me je prešinilo, da zdaj delam že po 4 ali 5 služb. To je fizično in psihično izjemno naporno in vam nikakor ne priporočam, da preizkušate tudi sami. Izčrpalo vas bo.

Raje izkoristite moje ugotovitve, ki jih bom delila občasno z vami.

V kolikor spadate med tiste, ki resno razmišljate o zaslužku preko interneta in razumete angleško, vam toplo priporočam brezplačno knjigo Affiliate Marketing Playbook mojega mentorja Deana Hollanda.

Knjigo vam bo podaril, plačati pa bo potrebno stroške pošiljanja.Za ta malenkosten znesek boste prejeli tudi dodatni brezplačni trening, s katerim lahko začnete takoj in ga zaključite, še preden knjiga prispe po pošti do vas. 

About the Author Irena Stopar

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe. S tem postanejo bolj srečni in uspešni ter zaživijo življenje po svoji meri.

follow me on:

Leave a Comment:

2 comments
Add Your Reply