Osebna in poslovna rast
Povej naprej!

Prihranite denar brez odrekanja

Naučite se prihraniti denar, urediti svoje finance in se približajte svoji finančni svobodi

prihranek denarja

Do tega trenutka ste odkrili, da je »denar sveta vladar«. Na skrivaj zavidate drugim, ki imajo dovolj denarja in to želite tudi zase. Želite si finančne svobode in se sprašujete, kdaj jo boste dosegli.

Nestrpno pričakujete naslednjo plačo. Na plačilni dan se zaveste, da ste jo že v celoti ali večino porabili. Ob kupu položnic se vprašate, kako boste ta mesec »prišli skozi«. Zanašate se na limit na tekočem računu in kreditnih karticah.

Siti ste življenja od plače do plače. Zdi se vam, da denar porabite še preden ga zaslužite. Pogledate na kup računov in se sprašujete: »Kako mi bo uspelo priti skozi mesec?«. Zanašate se na limit na bančnem računu in kreditne kartice.

Ste razočarani, zaskrbljeni, in celo jezni zaradi denarja. Namesto veselega pričakovanja plače, postanete nesrečni, ko ugotovite, da bo komajda pokrila plačilo računov in ne bo nič ostalo za vas.

Iz meseca v mesec se vrtite v začaranem krogu finančnih skrbi in ne veste, kako iz njega.

Prispeli ste do točke, ko želite to ustaviti!

Želite si urejenih financ, ki vam omogočajo z lahkoto plačati vse račune, se osvoboditi od dolgov in prihraniti nekaj denarja za brezskrbno prihodnost. Želite si kupiti stvari in oditi na tiste sanjske počitnice brez izposojanja denarja.

Slišali ste, da je mogoče prihraniti denar brez odrekanja, a si ne morete predstavljati kako končati ta nikoli končan začarani krog finančnih razočaranj.

Pripravljeni ste spremeniti svoje finančne navade in ste zavezani narediti karkoli je potrebno, da zaživite v obilju. Odločeni ste redno poravnati račune, privarčevati in imeti dovolj denarja za vaše želje in mnogo drugega, o čemer trenutno lahko le sanjate.

Vam je kaj od tega znano?
  • Živite oz. životarite od plače do plače.
  • Denar porabite še preden ga prejmete.
  • Ob pogledu na kup računov postanete razočarani.
  • Nimate prihrankov in občutka finančne varnosti.
  • Ne morete si privoščiti stvari, ki jih kupujete, a se zanje dodatno zadolžujete.
USTAVITE SE! Vse to lahko takoj prekinete!


Sodelujem z ljudmi, ki želijo urediti svoje osebne finance. Doživljajo stres in slabo voljo, ker ne vedo, kako ravnati z denarjem, porabiti manj in plačati vse svoje obveznosti. Pokažem jim, kako se znebiti dolgov, privarčevati in uporabiti denar za tisto, kar je pomembno njim.

Ko zaključiva, boste natančno poznali svoje nakupne in varčevalne navade. Z denarjem boste znali ravnati, da boste zlahka poravnali svoje račune, nekaj denarja prihranili in ga uporabili za svoje potrebe. Imeli boste znanje, spretnosti in druge vire za ustvarjanje obilja.

Po posvetu boste: 
  • Natančno vedeli kako ravnati z denarjem in sprejemati odločitve, povezane z njim.
  • Z lahkoto plačali vse svoje račune.
  • Uporabili najboljši način za hiter prihranek denarja.
  • Pridobili občutek finančne varnosti.
  • Spoznali, da lahko živite brez dolgov in uživate v življenju.

Paket »Prihranite brez odrekanja« vključuje: 

Vprašalnik za jasen pogled v situacijo

Vprašalnik nama bo pomagal ugotoviti vaše finančne potrebe in cilje ter kako začeti s posvetom, da čim bolje izkoristiva čas. Pridobili boste uvid v svoje finančne navade in boste z optimizmom rekli »DA!« varčevanju.

Posvet »Prihranki brez odrekanja«

V času najinega 60-minutni posveta , vam pomagam odkriti 3 načine za prihranek brez odrekanja. Po posvetu boste natančno vedeli, kaj storiti za prihranek denarja, urejene finance in se približali svoji finančni svobodi.

Načrt »7 korakov za finančno stabilnost«

Prejeli boste pisni načrt »7 korakov za finančno stabilnost«, ki vam pomaga ostati osredotočeni na pomembne finančne zadeve in vas korak za korakom vodi do enostavnega varčevanja. Z načrtom boste natančno vedeli, kako spremeniti svoje navade in urediti finance. Prejeli boste še Pripomoček za vodenje osebnih financ, ki vam pomaga hitreje do prihrankov in privarčevanega denarja.

Dodatni 30-minutni posvet »Prihranki brez odrekanja«

Dva tedna po posvetu boste prejeli še moj dodatni 30-minutni klic, v katerem se pogovoriva glede vašega finančnega napredka. Osredotočiva se na tisto, kar deluje za vas in se pogovoriva, kaj bi še lahko uporabili, da pospešite varčevanje.

Tudi vi lahko lepo živite brez dolgov. Ob sebi boste imeli mentorico, ki vam pokaže, kako začnete svojo novo finančno potovanje.

Ste pripravljeni privarčevati denar brez odrekanja? Odlično!

Pa začniva!

Investicija v novo finančno življenje: 99€

1. korak: Kliknite tukaj za plačilo paketa »Prihranki brez odrekanja« 
Preusmerjeni boste na stran Moja Akademija. Tam kliknite na gumb "Dodaj v košarico" in sledite navodilom na ekranu za zaključek naročila.

2. korak: Izpolnite vprašalnik »Prihranki brez odrekanja«
Po prejemu nakazila, boste prejeli vprašalnik za dokončanje prijave.

3. korak: Uskladitev termina posveta
Po oddanem vprašalniku, boste prejeli e-sporočilo za potrditev termina posveta, ki vam najbolj ustreza.

Imate dodatna vprašanja?

Dosegljiva sem preko e-pošte irena(@)nasvet.si (izbrišite oba oklepaja v e-naslovu).

Mnenja klientov

Napotke bom upoštevala do pike


Bojana

Hvala za včerajšnji posvet o varčevanju. Vaše napotke bom upoštevala do pike.

Vame verjamete kot do sedaj še nobeden


Milena Kastelic

Pozdravljena ga. Irena. Šele danes sem videla, da ste mi že včeraj vse poslala. Sploh ne vem kako se naj vam zahvalim za vaše tako prijazne besede. Ko bi jaz imela eno tako prijateljico kot ste vi, pa bi bilo življenje veliko lažje in lepše. Res se bom potrudila zaradi sebe in zaradi vas, ker čutim, da verjamete vame, kar do sedaj ni še nobeden. Vaše stavke bom brala kar naprej in to mi bo dalo moč.

Našla sem še 5 načinov za prihranke


Darja

Hvala za vse napotke. Odkar sva se slišali, sem našla še 5 načinov za prihranke, na katere sploh nisem prej pomislila. Se mi zdi kar malo neverjetno in sem zelo zadovoljna.

Zbiram moč za spremembo


Sonja

Hvaležna sem, ker ste mi odprli oči. Tako ne gre več naprej in vem, da moram zdaj zbrati moč za spremembo. Hvala vam tudi za napotke, kako to narediti. Ko bo hudo, vas ponovno pokličem.

Koristen posvet


Ljubica

Moram vam povedati, da sem se kar malo bala naročiti k vam na posvet o denarju. Šele zdaj vidim, kako koristen je. Izpolnjujem načrt, ki ste mi ga poslali in jasno mi je, da je skrajni čas za spremembo ravnanja z denarjem. Vas zelo priporočam.