Osebna in poslovna rast
Povej naprej!

Irena Stopar

Poskušam razumeti in pomagam poiskati rešitve

Irena Stopar, NLP coach

Irena Stopar, NLP coach

Skoraj vsak človek se v življenju kdaj sreča s čustvenimi pretresi, z nezadovoljstvom v odnosih, s finančnimi težavami in nemočjo.

V takšnih trenutkih so ljudje zelo ranljivi, se napačno odločajo in delujejo drugače, kot takrat, ko so srečni. 

Moje poslanstvo je razumeti, kaj se vam v takšnih trenutkih dogaja, vam pomagati poiskati vzroke težav in jih pomagati odpraviti.

Ljudje v st​​​​iski

Ljudje, ki se znajdejo v čustveni stiski, svoje nezadovoljstvo kažejo z neprijetnimi odzivi. Za svoje stanje pogosto krivijo druge, se zapirajo v svoj svet, molčijo in druge celo kaznujejo z dnevi ali tedni popolne tišine. V takšnih primerih vam lahko pomagam raziskati vzroke težav, omiliti ali povsem odpraviti negativne odzive in razpoloženje.

Ustvarjeni smo za življenje v dvoje

Nezadovoljstvo v partnerstvu pogosto spremljajo čustvene težave, napačna ali nezadostna komunikacija. Vse to pogosto vodi celo v finančne težave in popolno ne sprejemanje drugega. V takšnih primerih vam lahko pomagam videti realno situacijo, skupaj z vami raziščem vzroke za nezadovoljstvo in vam jih pomagam odpraviti. Včasih se je bolje raziti. Pogosto pa je dovolj, da se s partnerjem pogovorita na nov način in skupaj začneta spreminjati kamen spotike. Takšen način reševanja težav ponovno vodi do osrečujočega partnerstva.

Poslovno uspešni

Tudi poslovno zelo uspešni ljudje občasno potrebujejo nekoga, s komer se lahko odkrito pogovorijo o sebi in o svojem delu. Zadovoljstvo s seboj in svojim življenjem je neposredno povezano z zadovoljstvom s poslom ter uspešnostjo vašega podjetja. Pomagam vam odkriti nov pogled na situacijo, vas vzpodbujam, motiviram in pripravim na nove načine razmišljanja in odločanja. Včasih vam na podlagi dobrih praks lahko svetujem, kaj bi bilo potrebno narediti v vašem podjetju, da boste bolj zadovoljni. Končno odločitev, kako boste ravnali, pa prepuščam vam, ker posebnosti posla bolje poznate od mene.

Znanje in izkušnje

Izkusila sem številne polome in vzpone. Tako v zasebnem, kot v poklicnem življenju. Zato lahko z vami delim znanje, nadgrajeno s praktičnimi izkušnjami. Zagotovo drži, da je vse, kar se vam zgodi, mogoče obrniti v vašo korist in uspeh.

S podjetništvom se ukvarjam od leta 1990. Vodila sem podjetja s področja trgovine, uvoza, proizvodnje, svetovalne in izobraževalne dejavnosti. Zato vam lahko pomagam s konkretnimi nasveti ali namigi, kako izboljšati poslovanje. Za menoj je tako preko 25 let izkušenj v podjetništvu, intenzivnih šolanj in izkušenj.

Moje delo je zelo pestro, razvejano in se dotika skoraj vsega, kar se vam lahko zgodi v življenju. Kljub širokemu pogledu, je moja specializacija pomagati vam lepše zaživeti in postati poslovno uspešni ali zadovoljni pri delu, ki ga opravljate. Kratko se lahko predstavim kot podjetnica, coachinja, svetovalka, motivatorka, astrologinja, mama in še veliko drugega. Moja specializacija je pomoč in vodenje ljudi, ki si želijo s pomočjo osebnostne preobrazbe doseči boljše poslovne rezultate. Sodelujem s podjetniki, ki želijo ustvarjati v svojem malem poslu in živeti življenje po svoji meri.

Ste pripravljeni na naslednji korak?

V kolikor ste pripravljeni pogumno pogledati na svojo situacijo, kakršna koli že je, se ustaviti za trenutek in narediti naslednji korak bolj premišljeno, vam z veseljem pomagam.

Najbolje razumem in zato lahko tudi hitro in učinkovito pomagam ljudem, ki so pripravljeni narediti korak naprej in vzeti zadeve v lastne roke. Čarobne paličice, s katero bi vam lahko odvzela vse vaše breme, nimam. Imam pa dovolj znanja, izkušenj, pozitivne energije, optimizma in zavezanost, da se vam popolnoma posvetim, dokler ne uresničite svojih sanj in ciljev.

Na posvet se naročite na povezavi tukaj.