Osebna in poslovna rast
Povej naprej!

Hvala za naročilo!

Zahvaljujem se za naročilo knjige.

​Vrednost knjige nakažite na poslovni račun, zapisan na naročilnici. Vse podatke za nakazilo boste našli na kopiji naročilnice, ki jo boste v naslednjih minutah prejeli preko e-pošte. 

Po prejemu nakazila na poslovni račun boste prejeli knjigo na način, kot piše v ponudbi. Odgovorila vam bom v roku 1-3 delovnih dni preko vašega e-naslova, ki ste ga navedli ob naročilu. 

Kopijo naročilnice bi morali prejeti takoj, najkasneje v roku 15 minut, v vaš e-nabiralnik. V kolikor je ne bi prejeli, mi pišite na moj e-naslov irena[at] nasvet.si, pa vam pošljem kopijo takoj, ko odprem vaše sporočilo, v roku 1-3 delovnih dni. 

Veselim se, da vam bo moja knjiga v pomoč ob premagovanju vaših izzivov. 

Irena Stopar, NLP coach

Irena Stopar, spec. preobrazbe

Vsebino knjige bom morda v prihodnosti nadgradila ali dodala še več koristnih namigov, kako se spopasti z dolgovi in hitreje začeti varčevati. Zato vas bom prijavila na prejemanje novic, saj vas bom lahko le tako preko e-pošte obvestila o novostih.  

V kolikor imate kakršna koli vprašanja ali mnenje glede knjige, bom vesela, če mi boste pisali na moj e-naslov oz. oddali svoje mnenje na spletni strani knjige. 

Veselim se, da vam bo moja knjiga v pomoč ob premagovanju vaših izzivov.

Se želite izviti iz dolgov hitreje?

S spoznanji iz knjige se boste lahko samostojno izvili iz dolgov in začeli varčevati za varno prihodnost. Še hitreje in bolj učinkovito se boste z njimi spopadli s pomočjo dodatnih napotkov, ki sem jih za vas pripravila v tečaju DENAR - Kako se znebiti dolgov in začeti varčevati.

Kliknite na gumb PODROBEN OPIS TEČAJA. Odprlo se bo novo okno, v njem pa boste izvedeli o vseh podrobnostih, ki sem jih pripravila za vas.